Alhedens Idrætsforening

e-sport»Hold

- et fællesskab med plads til alle


Foreningen

Fodbold

Håndbold

Badminton

Svømning

Løb

MTB

Spinning

Gymnastik

e-sport

60 +

Arrangement
Tilmelding
Hold
Ugeoversigt
e-Sportudvalget
Kontaktpersoner

CS GO

Counter-Strike Global Offensive

CS:GO-holdende er for dem, som ønsker at blive bedre til CS:GO. Her vil bl.a. blive talt om taktikker, øvet aim og granater og fokuseret på, at holdene udviser god holdånd og spillerne giver de rette informationer ingame. Vores instruktører har gennemgået eller vil gennemgå DGI eSportinstruktør-uddannelsen, så de er klædt på til opgaven.

Målgruppen er for nuværende alle over 8 år, som kunne tænke sig at udvikle sig i CS:GO regi. Der er pt. 4 hold, 2 om mandagen og 2 om torsdagen.

Man kan med fordel have kendskab til spillet, man har man ikke, er det ok - dog anbefales det, at man tilmelder sig vores hyggegaming-hold og på den måde øver sig og får grundprincipperne på plads.
CSGO Logo


Hyggegaming

Hyggegaming-holdene er for dem, som spiller andre spil end CS:GO. Kontingentet er lidt lavere end ved CS:GO-holdet, da det er drevet af frivillige, som ikke har en træneruddannelse og derfor heller ikke tilbyder reel træning med tips, tricks og tilbagemeldinger. De frivillige voksne faciliterer træningen ved at sørge for, at der bliver talt pænt, der er en god stemning, et positivt miljø, gennemført ”mindbreaks” og ikke mindst at foreningens regler bliver overholdt.

På hyggegaming-holdende kan man f.eks. spille Fortnite, Minecraft, Apex Legends, League of Legends eller hvad, man nu har lyst til. Det er helt op til medlemmerne.
580b57fcd9996e24bc43c2f5

Apex Legends Logo - 1500x1080

Fortnite Logo Black and White - 1920x1280

League of Legends Logo PNG Transparent Image


Hovedsponsor
Alhedens Tømrer og Snedker logo
Storsponsor
Dagli Brugsen logo
Sponsorer
Alhede Hallerne logo
Philbert Entreprise logo
Ranjith logo
Alhedens Idrætsforening
Trehusevej 5 - Frederiks
7470 Karup J
Hovedsponsor