Alhedens Idrætsforening

e-sport » Hold

- et fællesskab med plads til alle


Foreningen

Fodbold

Håndbold

Badminton

Svømning

Løb

MTB

Spinning

Gymnastik

e-sport

60 +

Arrangement
Tilmelding
Hold
Ugeoversigt
e-Sportudvalget
Kontaktpersoner

CS GO

Counter-Strike Global Offensive

CS:GO-holdene er for dem, som ønsker at blive bedre til CS:GO. Her vil bl.a. blive talt om taktikker, øvet aim og granater og fokuseret på, at holdene udviser god holdånd og spillerne giver de rette informationer ingame. Vores instruktører har gennemgået eller vil gennemgå DGI eSportinstruktør-uddannelsen, så de er klædt på til opgaven. Vores instruktører vægter i øvrigt højt, at der under træningen tales pænt og man ikke lader sig blive frustreret af uheldige situationer.

I løbet af en CS:GO træning vil vi, afhængig af vejr og vind, også have en indlagt "mindbreak", hvor vi lige bevæger os lidt, så øjnene ikke bliver helt firkantede.

Målgruppen er for nuværende alle over 8 år, som kunne tænke sig at udvikle sig indenfor CS:GO. Der er 2 hold, et begynderhold for alle og et øvet-hold for dem, som har spillet i forvejen og gerne vil give det en mere seriøs indsats.
CSGO Logo


Fortnite

FortNite-holdet er for dem, som er helt tosset med FortNite og vil tage spillet op på et højere niveau.
Der er tilknyttet trænere til undervisningen, som vil målrette casual-spillerne til at forbedre sit spil, samtidig med at der er plads til grin og fællesskab.
En struktureret FortNite træning indeholder øvelser med build, edit, aim, teamwork og kommunikation. Hertil skal spillerne også anerkende holdkammeraterne og give hinanden feedback.
Spillerne vil få trænet deres "muscle-memory", således at de altid har en ide om hvordan de takler forskellige situationer i spillet.
Fun fact: Vidste du godt at en 17-årig dansker vandt 335.000 kr. ved at deltage i VM i FortNite?
Fortnite Logo Black and White - 1920x1280


Hyggegaming

Hyggegaming-holdene er for dem, som spiller andre spil end CS:GO. Kontingentet er lidt lavere end ved CS:GO-holdet, da det er drevet af frivillige, som ikke har en træneruddannelse og derfor heller ikke tilbyder reel træning med tips, tricks og tilbagemeldinger. De frivillige voksne faciliterer træningen ved at sørge for, at der bliver talt pænt, der er en god stemning, et positivt miljø, gennemført ”mindbreaks” og ikke mindst at foreningens regler bliver overholdt.

På hyggegaming-holdende kan man f.eks. spille Fortnite, Minecraft, Apex Legends, League of Legends eller hvad, man nu har lyst til. Det er helt op til medlemmerne.
580b57fcd9996e24bc43c2f5

Apex Legends Logo - 1500x1080

League of Legends Logo PNG Transparent Image


Hovedsponsor
Alhedens Tømrer og Snedker logo
Storsponsor
Dagli Brugsen logo
Sponsorer
Andelskassen logo
Kim Nyrup Logo
Center Revision Kjellerup logo
HJEMMEHOS logo
Alhedens Idrætsforening
Trehusevej 5 - Frederiks
7470 Karup J