Alhedens Idrætsforening

60 + » Hold

- et fællesskab med plads til alle


Foreningen

Fodbold

Håndbold

Badminton

Svømning

Løb

MTB

Spinning

Gymnastik

e-sport

60 +

Arrangement
Tilmelding
Hold
Åbent Hus i Alhedens IF
Kontaktpersoner
Vi er klar til den næste sæson fra den 4. januar 2018 frem til den 26. april 2018.

Første gang jeg hørte om ”Bevæg dig for livet” var i efteråret 2016, hvor Folkeoplysningsudvalget i Viborg Kommune var på et Seminar i DGI Centret i Vingsted. Her var der en foredragsholder fra både DGI og DIF for at fortælle om deres fælles projekt ”Vision 2025”, som i alt sin enkelthed gik ud på, at få flere til at dyrke en eller anden form for motion, formel eller uformel, og frem mod 2025 at gå fra ca. 56% til 75%, som dyrker idræt/motion.

Egentlig havde jeg tænkt over et projekt for pensionister i et par år, men navnet på Vision 2025

”Bevæg dig for livet” kunne jeg slet ikke få ud af hovedet igen, så jeg spurgte AIF om ”forlov” og det blev startskuddet til Projekt +60 i AIF regi, som kom i gang den 12. januar 2017.

Jeg håber det er med til, at mange +60’ere i fremtiden vil være på pletten i Alhedehallerne torsdag formiddag, hvor vi har startet ud med Badminton, Gåture rundt i Frederiks og Gymnastik, sideløbende hermed er der Svømning i Svømmehallen, som foreningen Pensionistsvømmerne står for.

Inden vi går i gang med udfoldelserne kan vi købe vores morgenkaffe i cafeteriet og inden vi går hjem kan vi så få 3. halveg med også. Her serverer cafeteriet en lækker frokost, og vi får vendt verdenssituationen inden vi går hjem.

Skulle nogen sidde inde med gode ideer til aktiviteter , er i velkommen til, at kontakte mig på tlf. ☎ eller mail til: ✉

Alle pensionister og +60’ere er velkommen til – Bevægelse og hygge – i Alhedehallerne torsdag formiddag.

Inge-Lise Sterup
Hovedsponsor
Alhedens Tømrer og Snedker logo
Storsponsor
Dagli Brugsen logo
Sponsorer
Skilte Centret logo
Bini Balloons logo
Dan Glas logo
Alhedens Idrætsforening
Trehusevej 5 - Frederiks
7470 Karup J