Alhedens Idrætsforening

Forside

- et fællesskab med plads til alle


Foreningen

Fodbold

Håndbold

Badminton

Svømning

Løb

MTB

Spinning

Gymnastik

e-sport

60 +

Arrangement
Forside
Klubhus, Booking lokaler
Bestil AIF Klubdragt
Bestyrelsen
Vedtægter
Sponsorer
Sådan bliver du frivillig i AIF
Teltudlejning
Dokumenter Logoer
Børneattest

Corona virussen


AIF har startet op for udendørs aktiviteter, som løb/gang, MTB cykling og fodbold igen, - selvfølgelig efter de gældende retningslinjer.
Se træningstider under de enkelte aktiviteter her på vores website.

Til de indendørs aktiviteter, som vi var nødsaget til at lukke ned i marts pga. corona situationen, vil vi gerne takke alle vores medlemmer for forårssæsonen, og vi glæder os til at se alle igen til efterårssæsonen 2020!

God sommer til alle!


Coronavirus

Velkommmen


Velkommen til Alhedens Idrætsforening, i daglig tale kaldet AIF.

AIF er Alhedens største idrætsforening, - et fællesskab med plads til alle, - børn og voksne, unge som gamle.

Vi tilbyder i idrætsforeningen, at borgerne i lokalsamfundet får muligheder for, at dyrke fodbold, håndbold, svømning, badminton, gymnastik, løb, spinning og andre idrætsformer, i og omkring Alhedehallerne i Frederiks.

Vores ønske i foreningen er, at skabe gode rammer til udøvelse af idræt og kulturelle aktiviteter, og derved være medvirkende til, at fremme det gode kammeratskab i lokalsamfundet.

Vi glæder os til, at byde dig velkommen som medlem i AIF.

På foreningens vegne

Pia Arendt
Formand AIF

Facebook


torsdag, 20. august 2020

Generalforsamling 2020 og hyggelig medlems aften i AIF


Portvins smagning

Alhedens Idrætsforening vil med generalforsamling 2020 samtidig lave en hyggelig medlemsaften.

AIF har igennem de seneste år været igennem en stor foreningsudvikling, og vi ser denne aften, som en mulighed for at ryste vores medlemmer mere sammen, - på tværs af udvalg og idrætsgrene.

Vi vil lave en aften i Frederiks Kulturhus med:
  • Generalforsamling jf. vedtægterne
  • Spisning & Portvinssmagning
Generalforsamling torsdag den 20. august kl. 18.00 i Kulturhuset

AIF er en forening i udvikling, og med:
  • God og sund økonomi
  • Socialt samvær og sjove oplevelser
  • Medindflydelse til medlemmerne
  • Mulighed for at opnå personlige mål og uddannelse
  • Plads til flere frivillige
Vi ser denne aften, som et vigtigt socialt arrangement for vores medlemmer, alle vores frivillige og også meget gerne nye medlemmer. Er du derfor ny tilflytter til området, har du her en alletiders mulighed for at blive en del af lokalsamfundet. I AIF tager vi godt imod nye medlemmer.

Da vi skal have bestilt mad til denne aften, er tilmelding nødvendigt.
Vil du som medlem af AIF være sikker på en plads, så tilmeld dig hos din udvalgsformand hurtigst muligt.
Generalforsamlingen vil blive annonceret i Ugeavisen i uge 32, hvorefter alle har mulighed for at tilmelde sig, dog senest fredag den 14. august 2020, på ✉

Svømning:
Anders Detlefsen ☎

Gymnastik:
Tine Nygaard ☎

Motion:
Gitte Vestergaard Madsen ☎

Badminton:
Thomas Laier ☎

Håndbold:
Mette Clemmensen ☎

Fodbold:
Anders Bertel ☎

60+:
Inge-Lise Sterup ☎

Esport:
Jonas Jordalen ☎

Evt. forslag, som ønskes behandlet på generalforsamlingen, skal være formanden i hænde senest 6 dage før generalforsamlingen. Forslag sendes til formand Pia Viller Arendt på ✉

Kom og vær med til en hyggelig aften i DIN forening!

På bestyrelsens vegne
Pia Viller Arendt
Formand
Alhedens Idrætsforening

torsdag, 25. april 2019

Ny hovedsponsor


Ny hovedsponsor, Alhedens tømrer & Snedker

Alhedens idrætsforening præsentere ny hovedsponsor
Alhedens tømrer & Snedker A/S.

Sponsorarbejdet
Det er meget glædeligt, at det igen er en stor lokal aktør der bliver hovedsponsor for AIF. Det er et rigtig godt signal at sende til de lokale virksomheder der støtter AIF, at det er et lokalt forankret firma der bliver hovedsponsor. Derfor er det også med endnu større tilfredshed at vi har fået en hovedsponsor på plads så tidlig på foråret – det giver en vis tryghed og viser at vi er en meget seriøs partner.” udtaler formand for sponsorudvalget i Frederiks AIF.

Vi laver selvfølgelig stadig masse oplæg og forespørgsler ang. Sponsorater i vores lille smørhul. Vi får meget sjældent et nej i vores lokalområde! Selvfølgelig er det altid en forhandling – det er jo også det der gør arbejdet med sponsorater sjovt - men vi får noget nær aldrig et nej – derfor forsætter vi selvfølgelig med at skaffe midler til vores lokale idrætsforening.

Derfor får det nye Hovedsponsorat med Alhedens tømrer & snedker A/S heller ikke Sponsorudvalget til at hvile på laurbærene. Vores tilgang af sponsorer de senere år viser bare, at vi har fat i noget af det rigtige, hvor vi vedholder vores sponsorer med Sponsoraftener og netværk. Vi har ikke nogle i Frederiks AIF der spiller i superligaen – undtagen vores sponsorer!

Vi har i forået genforhandlet knap 30 lokale sponsorater i Frederiks AIF – men der er stadig plads til flere lokale virksomheder og vi har stadig store ambitioner i Sponsorudvalget. En væsentlig forskel fra tidligere – er dog at de seneste sponsorer selv har henvendt sig til foreningen for at bakke op – noget vi naturligvis sætter stor pris på

Forlængelse af Stor sponsorat
Vi har gennem en lang årrække haft et super godt samarbejde med Andelskassen, der har været meget innovative og støttet lokalsporten i Frederiks i mange år – og i de senere år også meget aktivt i form af kampsponsorater, sponsoraftener og særligt vores ungdom.

Samarbejdet med Andelskassen fortsætter naturligvis fremover, som ”Storsponsor” i AIF. Det samme gør Dagli`Brugsen – som vi selvfølgelig stadig har et super godt samarbejde med.

Ny Hovedsponsor
Den nye hovedsponsor – Alhedens tømrer & snedker A/S– er en meget spændende sponsor.

”Indehaver Knud Ekholm har længe været helt fantastisk til at hjælpe idrætsforeningen – hvilket blandt andet vores nye overdækning på Frederiks Stadion samt den store renovering af det nye klubhuset er et bevis på.Det var meget naturligt at udbygge dette samarbejde. Sponsoratet til AIF dækker selvfølgelig bredt i hele organisationen, og som Knud nævner;
”Vi er stolte over sponsoratet med AIF. Vi har indgået aftalen fordi vi mener idrætsforeningen er meget vigtigt i vores lokalsamfund. Vores kunder er jo også i lokalområdet og vi ved selv hvor vigtigt det er, at vi handler lokalt og bruger hinanden – Vi tror på, at det er vigtigt at give noget tilbage. I Hovedsponsoratet er der lagt stor vægt på ungdommen i AIF. Dette vil blandt andet komme til udtryk i synlighed mht. stævner arrangeret af AIF, logo på samtlige spillertrøjer samt events bakket op af Alhedens tømer & sneder A/S.

Sponsorudvalget
Frederiks AIF
Jonas Steiniche

Hovedsponsor
Alhedens Tømrer og Snedker logo
Storsponsor
Dagli Brugsen logo
Sponsorer
Kjellerup VVS logo
Karup Malerfirma logo
Frederiks VVS logo
Alhedens Idrætsforening
Trehusevej 5 - Frederiks
7470 Karup J