Alhedens Idrætsforening

Forside

- et fællesskab med plads til alle


Foreningen

SportsCamp

Fodbold

Håndbold

Badminton

Padel

Svømning

Løb

MTB

Spinning

Gymnastik

e-sport

60 +

Meld dig som frivillig til AIF


Frivillige
Forside
Klubhus, Kalender
Samtykke til billeder
Bestil AIF Klubdragt
Bestyrelsen
Vedtægter
Sponsorer
Dokumenter Logoer
Børneattest

Velkommmen


Velkommen til Alhedens Idrætsforening, i daglig tale kaldet AIF.

AIF er Alhedens største idrætsforening, - et fællesskab med plads til alle, - børn og voksne, unge som gamle.

Vi tilbyder i idrætsforeningen, at borgerne i lokalsamfundet får muligheder for, at dyrke fodbold, håndbold, svømning, badminton, gymnastik, løb, spinning og andre idrætsformer, i og omkring Alhedehallerne i Frederiks.

Vores ønske i foreningen er, at skabe gode rammer til udøvelse af idræt og kulturelle aktiviteter, og derved være medvirkende til, at fremme det gode kammeratskab i lokalsamfundet.

Vi glæder os til, at byde dig velkommen som medlem i AIF.

På foreningens vegne

Klaus Aakær Olesen
Formand AIF

Facebook


lørdag, 1. juni 2024

Frederiks Open Air koncert


Bager

Bageren markerer sit 40 års-jubilæum med en tak til kunder og samarbejdspartnere for altid at bakke op om hans virksomhed.

Han gør det ved at holde et stort gratis arrangement.

Stor reception i kulturhuset med gratis kaffe - kagebord i kultur huset v/ Alhede hallerne - Hal 2 fyldt med hoppe-legeland til de yngste med gratis adgang.

Gratis adgang til koncert og musik i det fri.

10.00 - 14.00 Reception i kulturhuset
15:00 - 17:00 ”Magi i luften” (musik band)
18:00 - 19:00 ”Wanted” (musik band)
20:00 - 22:00 ”Keinstein” (musik band)
23:00 Udskænkning stopper
24:00 Pladsen tømmes

Tillykke

Ønsker man at betænke Byens Kagemand med en gave kan man indsætte et beløb på MobilePay nummer 2537SK

Det er bagerens ønske at gaven skal bruges til at styrke lokale foreninger.

Følg jubilæet på ”Fest i Frederiks” på Facebook eller på hjemmesiden www.byenskagemand.dk

Nogen spørger: Hvorfor? Bageren svarer - Fordi vi kan!

søndag, 1. januar 2023

Padel i Frederiks AIF - Vi har brug for dig!


Padel

Frederiks AIF har et stort ønske om stor aktivitet på vores idrætsanlæg.
En ny padelbane vil virke som et trækplaster på hele området - det er nemt at gå til for hele familien !
Vi har brug for 50 tilkendegivelser på en medlemsliste for at gå videre med projektet - her vil vi gerne bede om din tilmelding.
Prisen er kun kr. 100,- og betales på conventus
Tilmeld dig her!

torsdag, 25. april 2019

Ny hovedsponsor


Ny hovedsponsor, Alhedens tømrer & Snedker

Alhedens idrætsforening præsentere ny hovedsponsor
Alhedens tømrer & Snedker A/S.

Sponsorarbejdet
Det er meget glædeligt, at det igen er en stor lokal aktør der bliver hovedsponsor for AIF. Det er et rigtig godt signal at sende til de lokale virksomheder der støtter AIF, at det er et lokalt forankret firma der bliver hovedsponsor. Derfor er det også med endnu større tilfredshed at vi har fået en hovedsponsor på plads så tidlig på foråret – det giver en vis tryghed og viser at vi er en meget seriøs partner.” udtaler formand for sponsorudvalget i Frederiks AIF.

Vi laver selvfølgelig stadig masse oplæg og forespørgsler ang. Sponsorater i vores lille smørhul. Vi får meget sjældent et nej i vores lokalområde! Selvfølgelig er det altid en forhandling – det er jo også det der gør arbejdet med sponsorater sjovt - men vi får noget nær aldrig et nej – derfor forsætter vi selvfølgelig med at skaffe midler til vores lokale idrætsforening.

Derfor får det nye Hovedsponsorat med Alhedens tømrer & snedker A/S heller ikke Sponsorudvalget til at hvile på laurbærene. Vores tilgang af sponsorer de senere år viser bare, at vi har fat i noget af det rigtige, hvor vi vedholder vores sponsorer med Sponsoraftener og netværk. Vi har ikke nogle i Frederiks AIF der spiller i superligaen – undtagen vores sponsorer!

Vi har i forået genforhandlet knap 30 lokale sponsorater i Frederiks AIF – men der er stadig plads til flere lokale virksomheder og vi har stadig store ambitioner i Sponsorudvalget. En væsentlig forskel fra tidligere – er dog at de seneste sponsorer selv har henvendt sig til foreningen for at bakke op – noget vi naturligvis sætter stor pris på

Forlængelse af Stor sponsorat
Vi har gennem en lang årrække haft et super godt samarbejde med Andelskassen, der har været meget innovative og støttet lokalsporten i Frederiks i mange år – og i de senere år også meget aktivt i form af kampsponsorater, sponsoraftener og særligt vores ungdom.

Samarbejdet med Andelskassen fortsætter naturligvis fremover, som ”Storsponsor” i AIF. Det samme gør Dagli`Brugsen – som vi selvfølgelig stadig har et super godt samarbejde med.

Ny Hovedsponsor
Den nye hovedsponsor – Alhedens tømrer & snedker A/S– er en meget spændende sponsor.

”Indehaver Knud Ekholm har længe været helt fantastisk til at hjælpe idrætsforeningen – hvilket blandt andet vores nye overdækning på Frederiks Stadion samt den store renovering af det nye klubhuset er et bevis på.Det var meget naturligt at udbygge dette samarbejde. Sponsoratet til AIF dækker selvfølgelig bredt i hele organisationen, og som Knud nævner;
”Vi er stolte over sponsoratet med AIF. Vi har indgået aftalen fordi vi mener idrætsforeningen er meget vigtigt i vores lokalsamfund. Vores kunder er jo også i lokalområdet og vi ved selv hvor vigtigt det er, at vi handler lokalt og bruger hinanden – Vi tror på, at det er vigtigt at give noget tilbage. I Hovedsponsoratet er der lagt stor vægt på ungdommen i AIF. Dette vil blandt andet komme til udtryk i synlighed mht. stævner arrangeret af AIF, logo på samtlige spillertrøjer samt events bakket op af Alhedens tømer & sneder A/S.

Sponsorudvalget
Frederiks AIF
Jonas Steiniche

Hovedsponsor
Alhedens Tømrer og Snedker logo
Storsponsor
Klint Byg Logo
Sponsorer
logo green new
ThistedForsikring
Mediehusene midtjylland 300x160
VTI
Alhedens Idrætsforening
Trehusevej 5 - Frederiks
7470 Karup J