Alhedens Idrætsforening

Forside

- et fællesskab med plads til alle


Foreningen

Fodbold

Håndbold

Badminton

Svømning

Løb

MTB

Spinning

Gymnastik

e-sport

60 +

Arrangement
Forside
Klubhus, Booking lokaler
Bestil AIF Klubdragt
Bestyrelsen
Vedtægter
Sponsorer
Sådan bliver du frivillig i AIF
Teltudlejning
Dokumenter Logoer
Børneattest

Velkommmen


Velkommen til Alhedens Idrætsforening, i daglig tale kaldet AIF.

AIF er Alhedens største idrætsforening, - et fællesskab med plads til alle, - børn og voksne, unge som gamle.

Vi tilbyder i idrætsforeningen, at borgerne i lokalsamfundet får muligheder for, at dyrke fodbold, håndbold, svømning, badminton, gymnastik, løb, spinning og andre idrætsformer, i og omkring Alhedehallerne i Frederiks.

Vores ønske i foreningen er, at skabe gode rammer til udøvelse af idræt og kulturelle aktiviteter, og derved være medvirkende til, at fremme det gode kammeratskab i lokalsamfundet.

Vi glæder os til, at byde dig velkommen som medlem i AIF.

På foreningens vegne

Pia Arendt
Formand AIF

Facebook


fredag, 20. marts 2020

Generalforsamling 2020 og medlemsfest i AIF
Alhedens Idrætsforening vil, traditionen tro, i forbindelse med generalforsamling 2020 lave årets generalforsamling om til en medlemsfest.

AIF har igennem de seneste år været igennem en stor foreningsudvikling, og vi ser denne aften, som en mulighed for at ryste vores medlemmer mere sammen, - på tværs af udvalg og idrætsgrene.

Vi vil lave en aften i Frederiks Kulturhus med:
  • Generalforsamling jf. vedtægterne
  • Spisning & Portvinssmagning
  • Musik/dans ved Mathias Andersen fra Mønsted
Generalforsamling fredag den 20. marts kl. 18.00 i Kulturhuset

AIF er en forening i udvikling, og med:
  • God og sund økonomi
  • Socialt samvær og sjove oplevelser
  • Medindflydelse til medlemmerne
  • Mulighed for at opnå personlige mål og uddannelse
  • Plads til flere frivillige
Vi ser denne aften, som et vigtigt socialt arrangement for vores medlemmer, alle vores frivillige og også meget gerne nye medlemmer. Er du derfor ny tilflytter til området, har du her en alletiders mulighed for at blive en del af lokalsamfundet. I AIF tager vi godt imod nye medlemmer.

Da vi skal have bestilt mad til denne aften, er tilmelding nødvendigt.
Vil du som medlem af AIF være sikker på en plads, så tilmeld dig hos din udvalgsformand hurtigst muligt.
Generalforsamlingen vil blive annonceret i Ugeavisen i uge 10, hvorefter alle har mulighed for at tilmelde sig, dog senest fredag den 13.marts 2020, på ✉

Svømning:
Anders Detlefsen ☎

Gymnastik:
Tine Nygaard ☎

Motion:
Gitte Vestergaard Madsen ☎

Badminton:
Thomas Laier ☎

Håndbold:
Mette Clemmensen ☎

Fodbold:
Anders Bertel ☎

60+:
Inge-Lise Sterup ☎

Esport:
Jonas Jordalen ☎

Evt. forslag, som ønskes behandlet på generalforsamlingen, skal være formanden i hænde senest 6 dage før generalforsamlingen. Forslag sendes til formand Pia Viller Arendt på ✉

Kom og vær med til en hyggelig aften i DIN forening!

På bestyrelsens vegne
Pia Viller Arendt
Formand
Alhedens Idrætsforening

torsdag, 25. april 2019

Ny hovedsponsor


Ny hovedsponsor, Alhedens tømrer & Snedker

Alhedens idrætsforening præsentere ny hovedsponsor
Alhedens tømrer & Snedker A/S.

Sponsorarbejdet
Det er meget glædeligt, at det igen er en stor lokal aktør der bliver hovedsponsor for AIF. Det er et rigtig godt signal at sende til de lokale virksomheder der støtter AIF, at det er et lokalt forankret firma der bliver hovedsponsor. Derfor er det også med endnu større tilfredshed at vi har fået en hovedsponsor på plads så tidlig på foråret – det giver en vis tryghed og viser at vi er en meget seriøs partner.” udtaler formand for sponsorudvalget i Frederiks AIF.

Vi laver selvfølgelig stadig masse oplæg og forespørgsler ang. Sponsorater i vores lille smørhul. Vi får meget sjældent et nej i vores lokalområde! Selvfølgelig er det altid en forhandling – det er jo også det der gør arbejdet med sponsorater sjovt - men vi får noget nær aldrig et nej – derfor forsætter vi selvfølgelig med at skaffe midler til vores lokale idrætsforening.

Derfor får det nye Hovedsponsorat med Alhedens tømrer & snedker A/S heller ikke Sponsorudvalget til at hvile på laurbærene. Vores tilgang af sponsorer de senere år viser bare, at vi har fat i noget af det rigtige, hvor vi vedholder vores sponsorer med Sponsoraftener og netværk. Vi har ikke nogle i Frederiks AIF der spiller i superligaen – undtagen vores sponsorer!

Vi har i forået genforhandlet knap 30 lokale sponsorater i Frederiks AIF – men der er stadig plads til flere lokale virksomheder og vi har stadig store ambitioner i Sponsorudvalget. En væsentlig forskel fra tidligere – er dog at de seneste sponsorer selv har henvendt sig til foreningen for at bakke op – noget vi naturligvis sætter stor pris på

Forlængelse af Stor sponsorat
Vi har gennem en lang årrække haft et super godt samarbejde med Andelskassen, der har været meget innovative og støttet lokalsporten i Frederiks i mange år – og i de senere år også meget aktivt i form af kampsponsorater, sponsoraftener og særligt vores ungdom.

Samarbejdet med Andelskassen fortsætter naturligvis fremover, som ”Storsponsor” i AIF. Det samme gør Dagli`Brugsen – som vi selvfølgelig stadig har et super godt samarbejde med.

Ny Hovedsponsor
Den nye hovedsponsor – Alhedens tømrer & snedker A/S– er en meget spændende sponsor.

”Indehaver Knud Ekholm har længe været helt fantastisk til at hjælpe idrætsforeningen – hvilket blandt andet vores nye overdækning på Frederiks Stadion samt den store renovering af det nye klubhuset er et bevis på.Det var meget naturligt at udbygge dette samarbejde. Sponsoratet til AIF dækker selvfølgelig bredt i hele organisationen, og som Knud nævner;
”Vi er stolte over sponsoratet med AIF. Vi har indgået aftalen fordi vi mener idrætsforeningen er meget vigtigt i vores lokalsamfund. Vores kunder er jo også i lokalområdet og vi ved selv hvor vigtigt det er, at vi handler lokalt og bruger hinanden – Vi tror på, at det er vigtigt at give noget tilbage. I Hovedsponsoratet er der lagt stor vægt på ungdommen i AIF. Dette vil blandt andet komme til udtryk i synlighed mht. stævner arrangeret af AIF, logo på samtlige spillertrøjer samt events bakket op af Alhedens tømer & sneder A/S.

Sponsorudvalget
Frederiks AIF
Jonas Steiniche

fredag, 15. marts 2019

Sven Saabye - Årets AIF’er 2018


Sven Saabye - Årets AIF’er 2018

Årets AIF’er 2018 er helt ekstraordinært i år, blevet indstillet af flere udvalg.
Ligesom rigtig mange andre af vores frivillige i AIF - bruger personen rigtig mange timer i Alhedehallen - men ikke mindst i området omkring vores anlæg. Personen er ikke kun repræsenteret i en sportsgren - men bidrager både som spiller, hjælpetræner, udvalgsmedlem, og ikke mindst melder han sig altid som en af de første ved mange af vores arrangementer i løbet af året.
Noget der gavner hele AIF - og specielt vores ungdomsfond - er personens indsats ved det årlige fyrværkerisalg. Her ligges mange timer i både opstilling af salgsbod, opstilling af container og oprydning bagefter. En stor arbejdsindsats i juledagene - der gør, at vi kan putte ca. kr. 30.000,- i fonden efter hvert nytår.
Årets AIF’er har i årets løb udført et uvurderligt arbejde i forbindelsen med overtagelsen af klubhuset på Trehusevej. Et stort projekt for AIF. Han har brugt et hav af timer – både på hverdage og i weekenderne - i diverse maskiner, så den gamle legeplads blev ryddet og udenoms arealet kan blive klar til brug for foreningens medlemmer. Der blev fjernet store træer, rigtig mange kubikmeter jord og der er slet Ingen tvivl om at disse frivillige arbejdstimer har sparet vores forening for rigtig mange penge.
Det er en person der har et stort netværk og forstår at samle folk omkring sig og få andre i arbejdstøjet - og får tingene til at ske!
Forretningsudvalget vil gerne sige et kæmpestort "TAK" til årets AIF’er og en særlig tak for samarbejdet til en frivillig ildsjæl - det gør et arbejde ud over det sædvanlige!

torsdag, 31. maj 2018

Fodbold


AIF har to runder før afslutningen på forårssæsonen sikret sig 2 gange oprykning i seniorafdelingen.

Først serie 2 damerne

Torsdag d. 31. maj lykkedes det først serie 2 damerne fra AIF/KIF, at vinde deres kamp 10-0, hvilket har været kendetegnede for deres sæson. Dermed var oprykning til serie 1 i efteråret en kendsgerning.

Serie 5 herrer

Allerede dagen efter, fredag den 1. juni, havde serie 5 herrer også mulighed for oprykning, da de havde vundet alle deres kampe i turneringen. Derfor var et uafgjort resultat nok til, at holdet kan spille i serie 4 efter sommerferien. Kampen mod FK73 sluttede 3-3, og oprykningen kunne fejres med maner.

Begge hold spillede kampene på Frederiks stadion, hvor mange tilskurer gav deres støtte med på vejen.

Tillykke med holdene og deres trænere.
AIF Fodbold

søndag, 18. marts 2018

Stefanie Petersen - Årets AIF'er 2017


Stefanie Petersen - Årets AIF'er 2017

Årets AIF’er formåede at samle et udvalg og en idrætsaktivitet op, som for en periode havde været for nedadgående i foreningen.

Hun formåede på kort tid at forvandle AIF Gymnastik fra en haltende afdeling med røde medlemstal til den blomstrende afdeling vi ser i dag. På trods af bopæl i Silkeborg og arbejdsplads i Randers og deraf manglende fast tilknytning til Alheden, mødte hun troligt op torsdag efter torsdag for Ungernes og AIF's skyld.

Ligeledes kørte hun gerne på tværs af landet for at deltage i AIF seminar, pølsesalg og andre arrangementer for at give en hånd med og være en del af fællesskabet.

Hal 2 er nu om torsdagen fyldt med over 60 glade og ivrige børn og unge, der alle har fundet glæden ved at "gå til spring". Og hun har været med til, at få et velfungerende udvalg op og står igen, nu med 4 medlemmer i stedet for sølle 2, som hun startede op med.

Hun har nu desværre været nødt til at give faklen videre, men hun afleverer en gymnastikafdeling i langt bedre form end den hun modtog og det kan hun med rette være meget stolt af!

Der er ingen tvivl om, at hun er savnet af både børnene, udvalg og ikke mindst af bestyrelsen, og at hun skal vide, at hun altid vil blive budt velkommen "hjem" i AIF.

Årets AIF’er 2017 er Stefanie Petersen

torsdag, 29. juni 2017

Forlængelse med Søren Offersen


Søren Offersen

Alhedens IF har d.d. forlænget kontrakten med træner Søren Offersen gældende for 2018 sæsonen.

”Fodboldudvalget har været meget tilfredse med Sørens indsats omkring seniorholdene i løbet af året. Han har bidraget med en masse god energi, hvilket har været medvirkende til, at serie 2 holdet sluttede på en godkendt 4. plads efter forårssæsonen. Med aftalen for 2018 er der nu styr på den sportslige ledelse af herreseniorholdene”, udtaler fodboldudvalgsformand Anders Bertel.

Træner Søren Offersen tilføjer: ”Efter et forår med nogle meget tætte kampe i dynamitpuljen ser vi nu frem mod efterårssæsonen. Vi skal møde nogle hold, som vi ikke har spillet mod før, hvilket altid er spændende. Derudover er det også glædeligt, at vi har trukket naboklubben KK07 – så der bliver to lokalbrag, hvor der forhåbentlig vil være stor tilskueropbakning”.

AIF starter efterårssæsonen med at deltage i SIK sommercup på Liseborg i uge 31, inden det går løs i DBU turneringen, hvor de fleste hold er fra den vestlige del af regionen.

tirsdag, 2. maj 2017

Årets Idrætsleder i Viborg kommune


Pia Viller Arendt - Årets Idrætsleder

Vores formand i AIF Pia Arendt kåret til årets idrætsleder i Viborg kommune udnævn af Viborg Idrætsrådsbestyrelse og overrakt af Viceborgmester Per Møller Jensen.
En fantastisk hyldest til Pia og hele klubben.
Jonas Jensen har på vegne af forretningsudvalget skrevet en flot og fyldstgørende indstilling af Pia til prisen.
Vi har alle i AIF grund til at være stolte over den fantastiske indsats Pia yder til glæde for vores medlemmer i foreningen.
Kæmpe Stort tillykke Pia!
Ønskes du af Bestyrelsen og Foretningsudvalget

torsdag, 30. marts 2017

Nomineret til årets Idrætsleder i Viborg kommune


Pia Viller Arendt - Nomineret til Årets Idrætsleder

Det er en stor fornøjelse at fortælle alle i og omkring AIF at vores formand Pia Arendt nu er nomineret til prisen som årets Idrætsleder i Viborg kommune!
Pia er indstillet til prisen for sit kæmpe engagement og store arbejde for AIF i mange år.
Vi glæder os til d. 2. maj hvor afgørelsen finder sted ifbm. repræsentantskabs møde i Viborg idrætsråd!
Stort tillykke Pia!!

fredag, 24. marts 2017

Tina Brandt - Årets AIF'er 2016


Tina Brandt - Årets AIF'er 2016

Årets AIF’er 2016 blev Tina Brandt fra svømmeudvalget, hun ses her sammen med formand for AIF Pia Arendt og formand for svømmeudvalget Anders Detlefsen, som overbragte hende den glædelige nyhed.

Hovedsponsor
Alhedens Tømrer og Snedker logo
Storsponsor
Dagli Brugsen logo
Sponsorer
Karup Apotek logo
Cars logo
Grønhøj Vognmandsforretning logo
Puma logo
Alhedens Idrætsforening
Trehusevej 5 - Frederiks
7470 Karup J
Hovedsponsor