Alhedens Idrætsforening

Gymnastik » Hold

- et fællesskab med plads til alle


Foreningen

Fodbold

Håndbold

Badminton

Svømning

Løb

MTB

Spinning

Gymnastik

e-sport

60 +

Arrangement
Tilmelding
Corona vejledning
Hold
Ugeoversigt
Gymnastikudvalget
Kontaktpersoner

Gymnastikopvisning

Forårssæsonen 2021 sluttes af med gymnastikopvisning.

Springfrøerne

Holdet er gymnastik og leg for børnehavebørn, alder 3-6 år. Hvis dit barn er fuld af energi og godt kan lide gymnastik, er det her dit barn skal gå. Vi vil lege og springe på redskaber.

Tigerspring

Holdet er for børn i 0.-2. klasse der kan li' at bevæge sig og bruge hele kroppen. Her vil vi have stor fokus på den legende tilgang til især springgymnastik, hvor de grundlæggende teknikker øves og trænes på trampolin og airtrack. Der vil også være lidt rytmetræning og en enkelt serie til opvisning.

Spring-rytme

Dette hold er for 3. klasse og op. Her vil der være mulighed for at øve mere avancerede spring og rytmeserier, men stadig mulighed for at lære de grundlæggende teknikker, så her er også plads til begyndere. Der bruges trampolin og airtrack.

Vi arbejder løbende på at tilbyde weekendtræning og sociale arrangementer, og disse vil løbende blive annonceret via holdenes facebookside ”AIFspring/gymnastik for børn”. Det kræver dog opbakning og hjælp fra forældre, for at vi kan gennemføre disse.

Alle 3 børnehold kører over 2 betalingsperioder, en efterårssæson og en forårssæson med opvisning som afslutning. De første 2 træningsgange er prøvetræninger. Herefter er det bindende tilmelding, og man er velkommen, når betalingen er registreret.

Dame- og Herremotion

Traditionel motionsgymnastik. Vi bruger og styrker hele kroppen med gymnastiske øvelser, rytme og balance. Her er der plads til alle, og vi har det altid rigtig hyggeligt.

Hovedsponsor
Alhedens Tømrer og Snedker logo
Storsponsor
Dagli Brugsen logo
Sponsorer
Welcon logo
Boligselskabet Sct Jørgen logo
Elmegaarden logo
Alhedens Idrætsforening
Trehusevej 5 - Frederiks
7470 Karup J