Alhedens Idrætsforening

e-sport » e-Sportudvalget

- et fællesskab med plads til alle


Foreningen

SportsCamp

Fodbold

Håndbold

Badminton

Padel

Svømning

Løb

MTB

Spinning

Gymnastik

e-sport

60 +

Meld dig som frivillig til AIF


Frivillige
Tilmelding
Hold
Ugeoversigt
e-Sportudvalget
Kontaktpersoner

e-Sportudvalget

Vi vil med AIF eSport gerne tilbyde vores medlemmer muligheden for at udvikle sig i relation til eSport.

Vi lægger stor vægt på, at vores medlemmer tilegner sig en sund tilgang til eSport og gaming, hvor man taler pænt, man spiller med omtanke og man går derfra med en oplevelse af, at det er meget mere end bare et spil.

Medlemmerne skal selv medbringe spil-konti, dvs., at de spil, de skal spille, skal de have oprettet en brugerkonto på før de kommer og de skal have styr på deres brugernavne og koder.

Der spilles på nye gaming PC’er med 144hz skærme og vil man selv medbringe tastatur, mus og headset er det helt ok – men på eget ansvar.

Selvom eSport for mange er nyt, er det sammenligneligt med mange af de øvrige sportsgrene. Vi spiller sammen som ét hold, vi lægger vægt på en god og konstruktiv kommunikation spillerne imellem og vi ønsker at skabe positive, sociale oplevelser. Vi skaber rammerne for, at vores medlemmer udvikler sig og bliver bedre (e)sportsudøvere.

Alle vores hold har indlagt ”mindbreaks” i løbet af træningen, hvor vi trækker os væk fra PC’en og bevæger os i en eller anden forstand – dette gør vi for at give spillerne en mental pause, men også for at minde om, at både krop og sind skal holdes fit for at være en god eSport-udøver.

AIF eSport vil derudover gerne tilbyde vores medlemmer LAN-parties, ture til eSport-events i Danmark og livestream af kampe i vores klubhus. Nogle gange (på frivillig basis) åbner instruktørerne også ekstraordinært op, så man kan komme og træne. Dette annonceres via vores Facebook-side.

Til sidst skal det nævnes, at AIF eSport har tilsluttet sig eSport Danmarks etiske kodeks, som kan findes her: Esporten får etisk kodeks

Ønsker du at blive frivillig, instruktør eller på anden måde engagere dig i AIF eSport, kan du kontakte Johan Leth Andersen pr. mail ✉ . Vi vil gerne kunne tilbyde så meget som muligt, men det kræver engagement og opbakning – så tøv ikke, hvis du er interesseret. 😃

Med venlig hilsen
e-Sportudvalget


Hovedsponsor
Alhedens Tømrer og Snedker logo
Storsponsor
Klint Byg Logo
Sponsorer
Energi Viborg logo
Frederiks EL logo
logo3 3
FrederiksSmedeMontage
Grundvad maskinhandel logo
Alhedens Idrætsforening
Trehusevej 5 - Frederiks
7470 Karup J