Alhedens Idrætsforening

Forside

- et fællesskab med plads til alle


Foreningen

Fodbold

Håndbold

Badminton

Svømning

Løb

MTB

Spinning

Gymnastik

e-sport

60 +

Arrangement
Forside
Klubhus, Booking lokaler
Bestil AIF Klubdragt
Bestyrelsen
Forretningsorden
Vedtægter
Værdier og Vision
Møder
Referater
Generalforsamling
Sponsorer
Sådan bliver du frivillig i AIF
Spørgeskema
AIF Vin
Teltudlejning
Dokumenter Logoer
Børneattest

Velkommmen


Velkommen til Alhedens Idrætsforening, i daglig tale kaldet AIF.

AIF er Alhedens største idrætsforening, - et fællesskab med plads til alle, - børn og voksne, unge som gamle.

Vi tilbyder i idrætsforeningen, at borgerne i lokalsamfundet får muligheder for, at dyrke fodbold, håndbold, svømning, badminton, gymnastik, løb, spinning og andre idrætsformer, i og omkring Alhedehallerne i Frederiks.

Vores ønske i foreningen er, at skabe gode rammer til udøvelse af idræt og kulturelle aktiviteter, og derved være medvirkende til, at fremme det gode kammeratskab i lokalsamfundet.

Vi glæder os til, at byde dig velkommen som medlem i AIF.

På foreningens vegne

Pia Arendt
Formand AIF

Facebook


31. maj 2018

Fodbold


AIF har to runder før afslutningen på forårssæsonen sikret sig 2 gange oprykning i seniorafdelingen.Torsdag d. 31. maj lykkedes det først serie 2 damerne fra AIF/KIF, at vinde deres kamp 10-0, hvilket har været kendetegnede for deres sæson. Dermed var oprykning til serie 1 i efteråret en kendsgerning.Allerede dagen efter, fredag den 1. juni, havde serie 5 herrer også mulighed for oprykning, da de havde vundet alle deres kampe i turneringen. Derfor var et uafgjort resultat nok til, at holdet kan spille i serie 4 efter sommerferien. Kampen mod FK73 sluttede 3-3, og oprykningen kunne fejres med maner.

Begge hold spillede kampene på Frederiks stadion, hvor mange tilskurer gav deres støtte med på vejen.

Tillykke med holdene og deres trænere.
AIF Fodbold

18. marts 2018

Årets AIF'er 2017
Årets AIF’er formåede at samle et udvalg og en idrætsaktivitet op, som for en periode havde været for nedadgående i foreningen.

Hun formåede på kort tid at forvandle AIF Gymnastik fra en haltende afdeling med røde medlemstal til den blomstrende afdeling vi ser i dag. På trods af bopæl i Silkeborg og arbejdsplads i Randers og deraf manglende fast tilknytning til Alheden, mødte hun troligt op torsdag efter torsdag for Ungernes og AIF's skyld.

Ligeledes kørte hun gerne på tværs af landet for at deltage i AIF seminar, pølsesalg og andre arrangementer for at give en hånd med og være en del af fællesskabet.

Hal 2 er nu om torsdagen fyldt med over 60 glade og ivrige børn og unge, der alle har fundet glæden ved at "gå til spring". Og hun har været med til, at få et velfungerende udvalg op og står igen, nu med 4 medlemmer i stedet for sølle 2, som hun startede op med.

Hun har nu desværre været nødt til at give faklen videre, men hun afleverer en gymnastikafdeling i langt bedre form end den hun modtog og det kan hun med rette være meget stolt af!

Der er ingen tvivl om, at hun er savnet af både børnene, udvalg og ikke mindst af bestyrelsen, og at hun skal vide, at hun altid vil blive budt velkommen "hjem" i AIF.

Årets AIF’er 2017 er Stefanie Petersen

29. juni 2017

Forlængelse med Søren Offersen
Alhedens IF har d.d. forlænget kontrakten med træner Søren Offersen gældende for 2018 sæsonen.

”Fodboldudvalget har været meget tilfredse med Sørens indsats omkring seniorholdene i løbet af året. Han har bidraget med en masse god energi, hvilket har været medvirkende til, at serie 2 holdet sluttede på en godkendt 4. plads efter forårssæsonen. Med aftalen for 2018 er der nu styr på den sportslige ledelse af herreseniorholdene”, udtaler fodboldudvalgsformand Anders Bertel.

Træner Søren Offersen tilføjer: ”Efter et forår med nogle meget tætte kampe i dynamitpuljen ser vi nu frem mod efterårssæsonen. Vi skal møde nogle hold, som vi ikke har spillet mod før, hvilket altid er spændende. Derudover er det også glædeligt, at vi har trukket naboklubben KK07 – så der bliver to lokalbrag, hvor der forhåbentlig vil være stor tilskueropbakning”.

AIF starter efterårssæsonen med at deltage i SIK sommercup på Liseborg i uge 31, inden det går løs i DBU turneringen, hvor de fleste hold er fra den vestlige del af regionen.

2. maj 2017

Årets Idrætsleder i Viborg kommune
Vores formand i AIF Pia Arendt kåret til årets idrætsleder i Viborg kommune udnævn af Viborg Idrætsrådsbestyrelse og overrakt af Viceborgmester Per Møller Jensen.
En fantastisk hyldest til Pia og hele klubben.
Jonas Jensen har på vegne af forretningsudvalget skrevet en flot og fyldstgørende indstilling af Pia til prisen.
Vi har alle i AIF grund til at være stolte over den fantastiske indsats Pia yder til glæde for vores medlemmer i foreningen.
Kæmpe Stort tillykke Pia!
Ønskes du af Bestyrelsen og Foretningsudvalget

30. marts 2017

Nomineret til årets Idrætsleder i Viborg kommune
Det er en stor fornøjelse at fortælle alle i og omkring AIF at vores formand Pia Arendt nu er nomineret til prisen som årets Idrætsleder i Viborg kommune!
Pia er indstillet til prisen for sit kæmpe engagement og store arbejde for AIF i mange år.
Vi glæder os til d. 2. maj hvor afgørelsen finder sted ifbm. repræsentantskabs møde i Viborg idrætsråd!
Stort tillykke Pia!!

24. marts 2017

Årets AIF'er 2016
Årets AIF’er 2016 blev Tina Brandt fra svømmeudvalget, hun ses her sammen med formand for AIF Pia Arendt og formand for svømmeudvalget Anders Detlefsen, som overbragte hende den glædelige nyhed.

Hovedsponsor
Storsponsor
Sponsorer
Alhedens Idrætsforening
Trehusevej 7 - Frederiks
7470 Karup J