Alhedens Idrætsforening

Bestyrelsen » Generalforsamling 2022

- et fællesskab med plads til alle


Foreningen

SportsCamp

Fodbold

Håndbold

Badminton

Padel

Svømning

Løb

MTB

Spinning

Gymnastik

e-sport

60 +

Meld dig som frivillig til AIF


Frivillige
Forside
Klubhus, Kalender
Samtykke til billeder
Bestil AIF Klubdragt
Bestyrelsen
  Møder
  Referater
  Generalforsamling 2023
  Generalforsamling 2022
  Generalforsamling 2021
  Generalforsamling 2020
  Generalforsamling 2019
  Generalforsamling 2018
  Generalforsamling 2017
Vedtægter
Sponsorer
Dokumenter Logoer
Børneattest

torsdag, 24. marts 2022

Søren Bach - Skulderklap


Søren Bach. Til et skulderklap, for hans interesse i det enkelte medlem , hans afsmittende positivitet og hans grundige forarbejde før hver MTB træning.

torsdag, 24. marts 2022

Poul Duch - Skulderklap


Poul fortjener et skulderklap for hans store engagement i AIF-svømning igennem rigtig mange år. Poul har været hele vejen rund i AIF-svømning fra underviser i det lille bassin til formand i en periode. De sidste år har Poul arbejdet mest med svømmere i det store bassin, hvor han som noget nyt har oprettet et svømmehold for nybegynder på 8+, holdet har haft stor succes, og Poul har får lært mange børn at blive trygge og glade for vandet.
Derudover har Poul ligeledes fået oprettet et nybegyndersvømmehold forvoksne, noget som der længe har været efterspurgt i AIF svømning. Poul stiller altid op og hjælper når der er behov for det.

torsdag, 24. marts 2022

Merete Gisselø - Skulderklap


Merete er den gode historie, hun er forholdsvis ny i AIF regi, hun blev headhuntet som hjælpetræner i det lille bassin. Merete er uden tvivl uden for sin komfort zone når fantasien slås løs for fuld skrue. Måske slås den ifølge hende, også nogle gange for løs, alligevel har hun valgt at tage udfordringerne hvad enten det er at optræde som Grumme Gert eller Gurli Gris. Hun deltager aktivt i at planlægge programmerne selvom hun udtrykkelig sagde at det havde hun ikke lyst til. Hun er vokset enormt med opgaven og hjælper også nu på andre hold hvor hun indimellem er den ansvarlige samt hjælper gerne ved andre svømmeaktiviteter.

torsdag, 24. marts 2022

Lea Thomsen - Skulderklap


Lea Thomsen. Man er ikke tvivl om at Lea har et stort hjerte for de små børn. Lea ser selv hendes svømme børn som hendes "egne" børn. Hendes rolle har en stor betydning for klubben da hun ofte er den nye børn og forældre møder først i klubben. Hun er desuden en af kræfterne bag vores nye tiltag halloween fest i det lille bassin som var en stor succes. ydermere yder hun også en stor indsats i vores udvalg.

torsdag, 24. marts 2022

Knud Maagaard - Skulderklap


Knud Maagaard. For altid at stille op, og give den sidste uvurderlige hjælp der får enderne til at mødes.

torsdag, 24. marts 2022

Karina Maagaard - Skulderklap


Karina sagde straks ja, da gymnastikudvalget ringede til hende og spurgte om hun ville være instruktør til Voksenhold i AIF. Vi var i tvivl om hvad det skulle være, men det var Karina ikke.
Karina startede først et Stephold op, men fandt ud af at der var brug for både et hold for begyndere og for øvede.
Da vi købte Trampoliner hjem til Jumping Fitness, startede hun også det hold op, men vi vidste det var på lånt tid.
Men på trods af det afløser hun gerne vores nye instruktør og melder sig til ekstra arrangementer, hvis der er nogen der spørger.

torsdag, 24. marts 2022

Johan Leth Andersen - Skulderklap


Johan Leth Andersen. Dette skulderklap går til en person, der brænder for at skabe succes.
Holdningen er at hvis en opgave ikke kan løses giver man ikke op. Det skal bare gribes an på en anden måde.
Tænker ikke kun på sin egen idrætsgren men er god til at træde til hvis der mangler hjælp til fælles arrangementer.
En evig energi for at tilbyde vores medlemmer noget der tiltrækker og fastholder især E sport.

torsdag, 24. marts 2022

Henrik Mortensen - Skulderklap


Henrik skal have et skulderklap. Han har igennem flere år være meget aktiv i AIF-svømning, han har stået for bestilling og reparation af forskellige materialer og hjælper altid hvis der opstår problemer med noget. Han stiller gerne op, med hans lys til diskofester i svømmehallen, til glæde for både AIF´ svømmere men også for mange andre der gerne vil have en special oplevelse i svømmehallen. Han har af flere omgange været aktiv svømmetrænere på flere hold, og har fra 2017 været en fast del af teamet som arrangerer Rema 1000 Aqua camp. Henrik har i flere år ligeledes været aktiv gymnastiktræner for de store spring/rytmebørn, han mener det er vigtigt der er mulighed for spring i AIF-gymnastik. Henrik har nu også valgt at prøve kræfter med udvalgsarbejdet hvor han sidder i gymnastik, da det er gymnastikken som står hans hjerte nær. Han har i løbet af årene, af flere omgange være med til at få kage og kaffe delt ud til de mange cyklister som kommer forbi ved hærvejsløbet, og løber gerne et stykke med kaffen, for at alle får muligheden for at få. Han er altid klar til at hjælpe hvis der skulle, fremkomme udfordringer,

torsdag, 24. marts 2022

Fint besøg til Generalforsamling i AIF


Billede2

Til Generalforsamling i år havde vi besøg af intet mindre end èn af dansk idræts største profiler i nyere tid – er en af de få der er optaget medlem i sportens Hall of fame. 1503 scoringer og 334 A-landsholdskampe er suveræn dansk rekord! Kendt for sit altid gode humør – og friske bemærkninger.
Lars Christiansen underholdte med et fantastisk foredrag, han var meget nærværende og publikum havde stor spørgelyst.

torsdag, 24. marts 2022

Christina Detlefsen, Kristina Møller og Jane Augustenborg - Skulderklap


Gymnastikudvalget vil gerne indstille de tre ildsjæle vi har på vores Springfrøer hold Christina Detlefsen, Kristina Møller og Jane Augustenborg.
De sidste 2 år har de ikke mindst øget antallet af gymnaster. Men de holder på dem der deltager. Især her i Coronatiden er det en bedrift i sig selv.
De kommer med masser ideer og har købt nye træningsredskaber hjem der udfordrer balance og motorik. En kombination børnene elsker.
De tager sammen på kursus og mødes jævnligt for at planlægge fremtidig træning.
Så vi håber deres entusiasme fortsætter og kan smitte af på øvrige hold.
Sidst men ikke mindst har alle tre meldt sig Gymnastikudvalget, hvor vi glæder os til at arbejde sammen om at udvikle gymnastikken i foreningen. De kommer med masser af ideer og gåpåmod.

torsdag, 24. marts 2022

Brian Østergaard og Mads Pindstofte - Årets AIF’er 2021


Billede1

Brian og Mads har i en lang årrække været ungdomstrænere i AIF og er det stadig.
De har uddannet sig via FCM træneruddannelse og DBU.
Brian og Mads er kraftigt medvirkende til at højne børne- og ungdomsfodbolden i AIF.
De har tidligere også været tilknyttet FCM Topcenter i Skive, som trænere ved siden af opgaverne i Frederiks. Nu repræsenterer de AIF i FCM Klubsamarbejdet.
De er begge gået aktivt til arbejdet i fodboldudvalget og kommet med input til, hvorledes vi kan løfte fodbolden i AIF.
Gennem det sidste år har de begge taget stor andel i udarbejdelsen af et opdateret årshjul i fodboldudvalget.

Udover det store arbejde i AIF Fodbold - var Brian og Mads en kæmpe stor drivkraft i planlægningen og udførelsen af den store jubilæumsdag i forbindelse med vores 100 års jubilæum. Dagen var en stor succes - og AIF har i den forbindelse fået vildt mange positive tilkendegivelser i lokalområdet.

Begge gør de en stor ting ud af - at vi skal lære noget mens vi går til fodbold. Der skal være plads til talenterne der vil noget med deres sport - men så sandelig også den til enkelte der blot vil breddeidrætten og dyrke kammeratskabet

Begge lever i høj grad op til værdierne i Frederiks AIF - Fællesskab med plads til alle !

Årets AIF ér er for første gang nogensinde et makkerpar - stort tillykke.

Brian Østergaard og Mads Pindstofte

Generalforsamling 2022


Hovedsponsor
Alhedens Tømrer og Snedker logo
Storsponsor
Klint Byg Logo
Sponsorer
Dagli Brugsen logo
Logo
Agroland logo
Alhedens Idrætsforening
Trehusevej 5 - Frederiks
7470 Karup J