Alhedens Idrætsforening

Bestyrelsen » Generalforsamling 2018

- et fællesskab med plads til alle


Foreningen

SportsCamp

Fodbold

Håndbold

Badminton

Padel

Svømning

Løb

MTB

Spinning

Gymnastik

e-sport

60 +

Meld dig som frivillig til AIF


Frivillige
Forside
Klubhus, Kalender
Samtykke til billeder
Bestil AIF Klubdragt
Bestyrelsen
  Møder
  Referater
  Generalforsamling 2023
  Generalforsamling 2022
  Generalforsamling 2021
  Generalforsamling 2020
  Generalforsamling 2019
  Generalforsamling 2018
  Generalforsamling 2017
Vedtægter
Sponsorer
Dokumenter Logoer
Børneattest

søndag, 18. marts 2018

Stefanie Petersen - Årets AIF'er 2017


Stefanie Petersen

Årets AIF’er formåede at samle et udvalg og en idrætsaktivitet op, som for en periode havde været for nedadgående i foreningen.

Hun formåede på kort tid at forvandle AIF Gymnastik fra en haltende afdeling med røde medlemstal til den blomstrende afdeling vi ser i dag. På trods af bopæl i Silkeborg og arbejdsplads i Randers og deraf manglende fast tilknytning til Alheden, mødte hun troligt op torsdag efter torsdag for Ungernes og AIF's skyld.

Ligeledes kørte hun gerne på tværs af landet for at deltage i AIF seminar, pølsesalg og andre arrangementer for at give en hånd med og være en del af fællesskabet.

Hal 2 er nu om torsdagen fyldt med over 60 glade og ivrige børn og unge, der alle har fundet glæden ved at "gå til spring". Og hun har været med til, at få et velfungerende udvalg op og står igen, nu med 4 medlemmer i stedet for sølle 2, som hun startede op med.

Hun har nu desværre været nødt til at give faklen videre, men hun afleverer en gymnastikafdeling i langt bedre form end den hun modtog og det kan hun med rette være meget stolt af!

Der er ingen tvivl om, at hun er savnet af både børnene, udvalg og ikke mindst af bestyrelsen, og at hun skal vide, at hun altid vil blive budt velkommen "hjem" i AIF.

Årets AIF’er 2017 er Stefanie Petersen

søndag, 18. marts 2018

Pia Viller Arendt - Årets Idrætsleder 2017


Pia Arendt

Formand Pia Arendt hædres for hendes titel som Årets Idrætsleder 2017 i Viborg Kommune og hendes store indsats som formand for AIF.

søndag, 18. marts 2018

Michael Pagh - Afgående formand for badminton


Michael Pagh

Afgående formand for badminton, - heldigvis bliver du i badmintonudvalget lidt endnu.
Tusind tak for din indsats og samarbejdet igennem årenes løb.

søndag, 18. marts 2018

Martin Mose - Skolesamarbejde


Martin Mose

Skoleleder Martin Mose får vin som tak, fordi han ville komme og fortælle om det fantastiske skolesamarbejde imellem Frederiks Skole og byens foreninger.

søndag, 18. marts 2018

Marianne Døssing - Skulderklap


Marianne Døssing

Marianne Døssing fortjener et skulderklap for hendes arbejde i AIF motion, hvor hun trækker et kæmpelæs som hovedansvarlig for sikre indtjening til foreningen via arrangementer som Tour de Alheden, DGI MTB, Sponsorcykelløb.
Det er en kvinde, der formår at planlægge, strukturere, sørge for alle love og regler bliver overholdt, lave aftaler med byens butikker, indkøbe, have overblikket og være på pletten, når arrangement løber af stabelen. Men der er ingen tvivl om, Marianne har overblikket, og at hun HAR styr på alt......hun har også holdning og viljen til at ting SKAL lykkes

søndag, 18. marts 2018

Klaus Hedegaard - Skulderklap


Klaus Hedegaard

Klaus Hedegaard fortjener et "skulderklap" for sit STORE engagement for AIF Motion. Han er ikke med i motionsudvalget. Men han er en mand, vi gerne må trække på, hvis vi har brug for hjælp. Han er manden, der planlægger og står for vores fællestræninger på tværs i afdelingen.....og gør det med stor succes. Der er allerede planlagt flere arrangementer for 2018. Han er også manden, der planlægger rute til DGI MTB Hærvejsløb.....og for den sags skyld for andre MTB-klubber, der ønsker at besøge vores skønne område. I den forbindelse er han god til at sørge for deltagelse fra egen fold af MTB' er. En fantastisk mand for AIF Motion ......en person alle udvalg i en idrætsforening bør have

søndag, 18. marts 2018

Kim Lund Jensen - Dirigent


Kim Lund Jensen

Dirigent Kim Lund Jensen får vin som tak for opgaven som dirigent til årets generalforsamling, som han klarede på fornemste vis.

søndag, 18. marts 2018

Inge-Lise Sterup - 60+


Inge Lise Sterup

Tusind tak for din kæmpe indsats igennem de sidste 1,5 år med at få 60+ op at køre, og tak for at du troligt stiller op hver torsdag formiddag. Men også for at få folk til at engagere sig i projektet, og derved løbende få flere aktiviteter at tilbyde og frivillige til at hjælpe til. Og ikke mindst at få flere seniorer i bevægelse og få gjort flere aktive i Frederiks og omegn.

søndag, 18. marts 2018

Alis Damgaard - Ildsjæl


Alis Damgaard

Når man siger Alis siger man også håndbold. Alis har været aktiv i håndboldudvalget siden 1989 og har været formand siden 1997. I disse år har Alis været et stort aktiv i at afholde arrangementer både på og uden for banen. Alis har været i spidsen af afholdelse af flere håndboldskoler og mange sociale arrangementer for håndboldspiller i alle aldre, Og Alis har man altid kunne finde i Alhedehallerne enten som aktiv håndboldspiller eller som træner eller ved dommerbordet. Alis er et omvandrende leksikon når man taler håndbold, Alis kender alle der har haft noget med håndbold og har helt styr på love og regler og har desuden deltaget i mange møde og projekter i hele kredsen.

Det er en af AIF store ildsjæl som har valgt at give posten videre, men vi er så ledig at kunne trække på Alis store viden endnu da hun forsætter lidt endnu i håndboldudvalget. Og vi vil sige tak for det store arbejde hun har lagt i håndbolden i AIF.

Derudover vil jeg personligt også gerne sige en stor tak til Alis for hendes arbejde og virke i bestyrelsen, stor tak for det fantastiske samarbejde og tak for alle dine holdninger, meninger, og ideer igennem årenes løb.

Tusind tak Alis for alt din tid som du har brugt i AIF, du er en ener, og der er ingen tvivl om, at du Alis brænder for og er en ægte AIF ildsjæl helt ind i hjertet.

Generalforsamling 2018


Hovedsponsor
Alhedens Tømrer og Snedker logo
Storsponsor
Klint Byg Logo
Sponsorer
Elmegaarden logo
Energi Viborg logo
Frederiks EL logo
logo3 3
FrederiksSmedeMontage
Alhedens Idrætsforening
Trehusevej 5 - Frederiks
7470 Karup J