Alhedens Idrætsforening

Forside

- et fællesskab med plads til alle


Foreningen

Fodbold

Håndbold

Badminton

Svømning

Løb

MTB

Spinning

Gymnastik

e-sport

60 +

Arrangement
Forside
Klubhus, Booking lokaler
Bestil AIF Klubdragt
Bestyrelsen
Vedtægter
Sponsorer
Sådan bliver du frivillig i AIF
Teltudlejning
Dokumenter Logoer
Børneattest

Corona virussen


Corana Virussen

AIF er med i første del af genåbning af Danmark efter en hård nedlunkning grundet Corana.
Det er nu muligt at samle op til 25 i udendørs aktiviteter. Det betyder at vi kan få mange af vores medlemmer i gang igen.

For AIF er det følgende aktiviteter der nu er åben igen

Udendørs aktiviteter i 60+
Fodbold
MTB
Løb og gå hold.

De genåbnede aktiviteter overholder selvfølgelig alle retningslinje. Kontakt det enkelte udvalg hvis der er spørgsmål til regler for de enkelte aktiviteter.

Velkommmen


Velkommen til Alhedens Idrætsforening, i daglig tale kaldet AIF.

AIF er Alhedens største idrætsforening, - et fællesskab med plads til alle, - børn og voksne, unge som gamle.

Vi tilbyder i idrætsforeningen, at borgerne i lokalsamfundet får muligheder for, at dyrke fodbold, håndbold, svømning, badminton, gymnastik, løb, spinning og andre idrætsformer, i og omkring Alhedehallerne i Frederiks.

Vores ønske i foreningen er, at skabe gode rammer til udøvelse af idræt og kulturelle aktiviteter, og derved være medvirkende til, at fremme det gode kammeratskab i lokalsamfundet.

Vi glæder os til, at byde dig velkommen som medlem i AIF.

På foreningens vegne

Klaus Aakær Olesen
Formand AIF

Facebook


mandag, 2. august 2021

1000 AQUA CAMP 2021
Rema 1000 AQUA CAMP 2021 i Frederiks
Læs mere...


rema1000

fredag, 11. juni 2021

Generalforsamling 2021 og medlems aften i AIF
Alhedens Idrætsforening vil med generalforsamling 2021 samtidig lave en hyggelig medlemsaften.

AIF har igennem de seneste år været igennem en stor foreningsudvikling, og vi ser denne aften, som en mulighed for at ryste vores medlemmer mere sammen, - på tværs af udvalg og idrætsgrene.

Vi vil lave en aften i Frederiks Kulturhus med:
  • Generalforsamling jf. vedtægterne
  • Spisning & ølsmagning
Generalforsamling fredag den 11. juni kl. 18.00 i Kulturhuset

AIF er en forening i udvikling, og med:
  • God og sund økonomi
  • Socialt samvær og sjove oplevelser
  • Medindflydelse til medlemmerne
  • Mulighed for at opnå personlige mål og uddannelse
  • Plads til flere frivillige
Vi ser denne aften, som et vigtigt socialt arrangement for vores medlemmer, alle vores frivillige og også meget gerne nye medlemmer. Er du derfor ny tilflytter til området, har du her en alletiders mulighed for at blive en del af lokalsamfundet. I AIF tager vi godt imod nye medlemmer.

Da vi skal have bestilt mad til denne aften, er tilmelding nødvendigt.
Vil du som medlem af AIF være sikker på en plads, så tilmeld dig hos din udvalgsformand hurtigst muligt.

Generalforsamlingen vil blive annonceret i Ugeavisen i uge 21, hvorefter alle har mulighed for at tilmelde sig, dog senest fredag den 4. juni 2021, på ✉

Svømning:
Anders DetlefsenGymnastik:
Tine NygaardMotion:
Morgan Hill ☎


Badminton:
Klaus Aakær OlesenHåndbold:
Helle ThøgersenFodbold:
Anders Bertel60+:
Inge-Lise SterupEsport:
Jonas JordalenForslag, som ønskes behandlet på generalforsamlingen, skal være formanden i hænde senest 6 dage før generalforsamlingen. Forslag sendes til formand Klaus Aakær Olesen på ✉

Kom og vær med til en hyggelig aften i DIN forening!

På bestyrelsens vegne
Klaus Aakær Olesen
Formand
Alhedens Idrætsforening

torsdag, 20. august 2020

Klaus Aakjær Olesen - Ny formand


KlausogPia

Formandsskifte i AIF
Pia Viller Arendt afløses på formandsposten af Klaus Aakær Olesen i Alhedens Idrætsforening

Formanden gennem de sidste 6,5 år, Pia Viller Arendt, stopper og afløses af den erfarne foreningsmand i AIF, Klaus Aakjær Olesen, der blandt andet har været end del af svømmeudvalget og træner.

Pia Viller Arendt fortalte, at hun har haft gode og lærerige år på posten.

- Grunden til, at jeg vælger at stoppe, er udelukkende personlige årsager, da jeg i mit job i Viborg Idrætsråd har travlt og mange aftensmøder, samtidig med at jeg er i gang med en lederuddannelse - og derfor har jeg brug for at finde noget tid i kalenderen. Jeg har dog sagt ja til at fortsætte i Forretningsudvalget indtil næste generalforsamling som hjælp og opbakning til den nye formand, sagde den afgående formand.

Pia Viller Arendt fortalte også, at hun gik meget spændt og ydmygt til opgaven, da hun blev valgt for 6,5 år siden.

- Men jeg vil gerne sige tak til alle for den måde, jeg blev modtaget på - og med det rette hold er det lykkedes os at udvikle vores forening i en meget positiv retning, som jeg er meget stolt af.

Også næstformanden Poul Erik Clausen valgte at trække sig - også det helt udramatisk.

Han har efter 19 år som leder af Havredal Praktiske Uddannelser fået nyt job og er flyttet til Silkeborg. Han er blevet generalsekretær i Jysk Børneforsorg/Fredehjem.

Af Morten Hallstrøm
mha@midtjyllandsavis.dk

torsdag, 20. august 2020

Jette Schmidt - Årets AIF’er 2019


Jette Schmidt

Årets AIF’er 2019

Jette er med over det hele og samler foreningen. Hun er virkelig en ildsjæl der hjælper med stort set alt. Hun er meget engageret og bruger rigtig mange timer i foreningens tegn.

Og kære Jette – de har jo fuldstændig ret – derfor var det også en meget nem beslutning for FU at beslutte, at du skulle være Årets AIF’er 2019!

Du gør et kæmpe stykke arbejde i AIF – som er langt over forventet, for du nøjes jo ikke kun med at holde styr på økonomien i foreningen, du hjælpe også til ved alle arrangementer, som f.eks. fyrværkerisalg, salg af grillpølser, entre betaling på stadion, imens du har styr og orden på klubhuset, samtidig med at du følger flygtningebørn til idræt i vores forening, søger medlemstilskud hos kommunen, lægger budget, er superbruger i Conventus osv osv.

Jette du er en kæmpe ressource i vores forening, - og du er med til at skabe en tryghed i AIF, i FU og især for mig som formand har du været en fantastisk støtte, - da vi ved at der er 110% styr på økonomien og administrationen i vores forening!

Jette du er en ildsjæl i AIF og derfor skal du være Årets AIF’er 2019!

torsdag, 25. april 2019

Ny hovedsponsor


Ny hovedsponsor, Alhedens tømrer & Snedker

Alhedens idrætsforening præsentere ny hovedsponsor
Alhedens tømrer & Snedker A/S.

Sponsorarbejdet
Det er meget glædeligt, at det igen er en stor lokal aktør der bliver hovedsponsor for AIF. Det er et rigtig godt signal at sende til de lokale virksomheder der støtter AIF, at det er et lokalt forankret firma der bliver hovedsponsor. Derfor er det også med endnu større tilfredshed at vi har fået en hovedsponsor på plads så tidlig på foråret – det giver en vis tryghed og viser at vi er en meget seriøs partner.” udtaler formand for sponsorudvalget i Frederiks AIF.

Vi laver selvfølgelig stadig masse oplæg og forespørgsler ang. Sponsorater i vores lille smørhul. Vi får meget sjældent et nej i vores lokalområde! Selvfølgelig er det altid en forhandling – det er jo også det der gør arbejdet med sponsorater sjovt - men vi får noget nær aldrig et nej – derfor forsætter vi selvfølgelig med at skaffe midler til vores lokale idrætsforening.

Derfor får det nye Hovedsponsorat med Alhedens tømrer & snedker A/S heller ikke Sponsorudvalget til at hvile på laurbærene. Vores tilgang af sponsorer de senere år viser bare, at vi har fat i noget af det rigtige, hvor vi vedholder vores sponsorer med Sponsoraftener og netværk. Vi har ikke nogle i Frederiks AIF der spiller i superligaen – undtagen vores sponsorer!

Vi har i forået genforhandlet knap 30 lokale sponsorater i Frederiks AIF – men der er stadig plads til flere lokale virksomheder og vi har stadig store ambitioner i Sponsorudvalget. En væsentlig forskel fra tidligere – er dog at de seneste sponsorer selv har henvendt sig til foreningen for at bakke op – noget vi naturligvis sætter stor pris på

Forlængelse af Stor sponsorat
Vi har gennem en lang årrække haft et super godt samarbejde med Andelskassen, der har været meget innovative og støttet lokalsporten i Frederiks i mange år – og i de senere år også meget aktivt i form af kampsponsorater, sponsoraftener og særligt vores ungdom.

Samarbejdet med Andelskassen fortsætter naturligvis fremover, som ”Storsponsor” i AIF. Det samme gør Dagli`Brugsen – som vi selvfølgelig stadig har et super godt samarbejde med.

Ny Hovedsponsor
Den nye hovedsponsor – Alhedens tømrer & snedker A/S– er en meget spændende sponsor.

”Indehaver Knud Ekholm har længe været helt fantastisk til at hjælpe idrætsforeningen – hvilket blandt andet vores nye overdækning på Frederiks Stadion samt den store renovering af det nye klubhuset er et bevis på.Det var meget naturligt at udbygge dette samarbejde. Sponsoratet til AIF dækker selvfølgelig bredt i hele organisationen, og som Knud nævner;
”Vi er stolte over sponsoratet med AIF. Vi har indgået aftalen fordi vi mener idrætsforeningen er meget vigtigt i vores lokalsamfund. Vores kunder er jo også i lokalområdet og vi ved selv hvor vigtigt det er, at vi handler lokalt og bruger hinanden – Vi tror på, at det er vigtigt at give noget tilbage. I Hovedsponsoratet er der lagt stor vægt på ungdommen i AIF. Dette vil blandt andet komme til udtryk i synlighed mht. stævner arrangeret af AIF, logo på samtlige spillertrøjer samt events bakket op af Alhedens tømer & sneder A/S.

Sponsorudvalget
Frederiks AIF
Jonas Steiniche

Hovedsponsor
Alhedens Tømrer og Snedker logo
Storsponsor
Dagli Brugsen logo
Sponsorer
Monier logo
Uge Avisen Karup logo
SB Værktøj logo
Alhedens Idrætsforening
Trehusevej 5 - Frederiks
7470 Karup J