Alhedens Idrætsforening

Svømning » AQUA CAMP 2021

- et fællesskab med plads til alle


Foreningen

Fodbold

Håndbold

Badminton

Svømning

Løb

MTB

Spinning

Gymnastik

e-sport

60 +

Arrangement
Tilmelding
Corona vejledning
Hold
AQUA CAMP 2021
Ugeoversigt
Svømmeudvalget
Forældre er velkomne
Svømmeskolen
Kontaktpersoner
Svømmeweekend 2020

Rema 1000 AQUA CAMP 2021 i Frederiks

AIF-svømning afholder i samarbejde med Dansk Svømmeunion REMA 1000 AquaCamp i uge 31 for alle vandglade børn fra 7 år og op.

Efter et forår med en massiv nedlukning af idrætten, er AIF svømning virkelig klar til at afholde REMA 1000 AquaCamp i uge 31 og håber, at en masse børn er klar på at være med! Der er fortsat pladser, tilmelding foregår her.

REMA 1000 AquaCamp er et koncept, der er udviklet af Dansk Svømmeunion og afholdes af AIF svømning, og er for alle børn, som gerne vil bruge noget af sommerferien på at svømme, lege, lære om livredning, få nye venner og meget andet (her kan man skrive andet ind, så det passer på klubbens program).
Selvom man ikke er den store svømmer eller medlem af AIF-svømning, kan man sagtens være en del af REMA 1000 AquaCamp’en. Alle er velkomne!

Fokus på sjove og spændende aktiviteter
Indholdet på REMA 1000 AquaCamp er udviklet af AIF-svømning og Dansk Svømmeunion, og er fyldt med masser af sjove og spændende aktiviteter både på land og i vand.
Udover at svømme, dykke, lære udspring og mange andre sjove vandaktiviteter, bliver der sat fokus på livredning, førstehjælp og sikre baderåd
På landjorden bliver der også rig lejlighed til at lege, spille bold og meget andet.

Som deltager på REMA 1000 AquaCamp vil du modtage en lækker goodie-bag med svømmebriller, badehætte, drikkedunk og T-shirt.
Derudover vil der hverdag være frugt, saft, boller, kiks eller andet.
Vi gør i år opmærksom på at det bliver muligt at bestille frokost, til en god pris – mere om dette følger efter tilmeldingen.

Tak til sponsorerne

Dansk Svømmeunion arbejder hvert år på få sponsorer til REMA 1000 AquaCamp. Det er vigtigt, at der er tale om produkter som kan komme deltagerne til gavn.
Hvert år modtager hver deltager således en goodie-bag med svømmebriller, badehætte, drikkedunk og T-shirt. Det er muligt at give denne goodie-bag til deltagerne med hjælp fra sponsorer:
- Rema 1000 er navnesponsor og sponsorerer en drikkedunk til alle børn, frisk frugt og saftevand hver dag, samt nødde- og frugtsnacks til alle børn.
- Trygfonden sponsorer goodie-bags til alle deltagere.
- WOW Park giver rabat til et besøg i en af deres parker til alle børn og deres familier.
- TYR Danmark giver alle deltagere en rabatkode til deres webshop.

Dansk Svømmeunion og AIF-svømning takker sponsorerne for deres bidrag!

REMA 1000 AquaCamp ledes af klubbens uddannede instruktører og livreddere. For mere information kan Tina Brandt kontaktes på telefon: ☎

AIF-svømning afholder REMA 1000 AquaCamp i samarbejde med Dansk Svømmeunion, der har udviklet konceptet takket være støtte fra REMA1000.
Vi gør opmærksom op at vandsportens Corona regler, samt sundhedsstyrelsen anbefalinger alle overholdes.

Med venlig hilsen
AIF´ svømmeudvalg

rema1000

Hovedsponsor
Alhedens Tømrer og Snedker logo
Storsponsor
Dagli Brugsen logo
Sponsorer
Dan Glas logo
Mekonomen Autoteknik logo
Alhedens Idrætsforening
Trehusevej 5 - Frederiks
7470 Karup J