Alhedens Idrætsforening

Svømning » Forældre er velkomne

- et fællesskab med plads til alle


Foreningen

Fodbold

Håndbold

Badminton

Svømning

Løb

MTB

Spinning

Gymnastik

e-sport

60 +

Arrangement
Tilmelding
Hold
Ugeoversigt
Svømmeudvalget
Forældre er velkomne
Svømmeskolen
Kontaktpersoner
Svømmeweekend 2020

Forældre er velkomne i svømmehallen, men ikke hver uge

En del børn har svært ved at koncentrere sig, når forældrene sidder på kanten og kigger på. Så for at give vores instruktører optimale undervisningsbetingelser henviser vi til, at forældrene opholder sig i cafeteriaet eller bag ved hegnet, når der undervises.

Vi har udvalgte uger, hvor forældre, bedsteforældre eller andre, der måtte ønske at se, hvor gode børnene er blevet til at svømme, er velkomne til at overvære undervisningen. Forældreugerne har vi placeret i starten af sæsonen for at give børnene en tryg start.

Forældre-kigge-uger:
  • Uge 36
  • Uge 41
  • Uge 46
  • Uge 51
Forældrene har naturligvis lov til at følge børnene igennem omklædningen, ind til hver undervisning og hente dem igen efter hver undervisning. Hvis barnet svømmer med vinger/bælte på, så bedes forældrene give barnet det på inden undervisningen.

Det er en god ide at forberede sit barn på denne procedure, inden man starter til svømning, ved at tale om det på forhånd bliver det ofte nemmere for børnene at håndtere. Under forældreugerne skal man yderligere overholde svømmehallens regler. Det vil bl.a. sige ingen smartphones, tablets, computere eller kamera i svømmehallen,

Uden for forældreugerne skal alle opholde sig uden for svømmehallen og omklædningsrummene. Mange svømmehaller har små forhold og ikke siddepladser til alle der venter. Vi er ikke herre over disse forhold og vores fokus er at skabe den bedst mulige svømmeundervisning. Så vi håber at I vil finder jer tilrette uden for omklædningsrummene, sådan at der også er plads til de næste, der skal til svømning.

Med venlig hilsen
Svømmeudvalget
Hovedsponsor
Alhedens Tømrer og Snedker logo
Storsponsor
Dagli Brugsen logo
Sponsorer
Kongenshus Kro
Handelsbanken logo
Energi Viborg logo
Smil med os logo
Alhedens Idrætsforening
Trehusevej 5 - Frederiks
7470 Karup J