Alhedens idrætsforening

- et fællesskab med plads til alle

Svømning » Forældre er velkomne

Tilmelding

Hold

Ugeoversigt

Svømmeudvalget

Forældre er velkomne

Kontaktpersoner

Svømmeweekend 2020

Forældre er velkomne i svømmehallen, men ikke hver uge

En del børn har svært ved at koncentrere sig, når forældrene sidder på kanten og kigger på. Så for at give vores instruktører optimale undervisningsbetingelser henviser vi til, at forældrene opholder sig i cafeteriaet eller bag ved hegnet, når der undervises.

Vi har udvalgte uger, hvor forældre, bedsteforældre eller andre, der måtte ønske at se, hvor gode børnene er blevet til at svømme, er velkomne til at overvære undervisningen. Forældreugerne har vi placeret i starten af sæsonen for at give børnene en tryg start. Herefter bliver det omkring den første gang i hver måned, samt ved svømmeafslutning.

Forældre-kigge-uger:
  • Uge 3
  • Uge 4
  • Uge 6
  • Uge 10
  • Uge 14
  • Uge 16
  • Uge 17
Forældrene har naturligvis lov til at følge børnene igennem omklædningen, ind til hver undervisning og hente dem igen efter hver undervisning. Hvis svømmeren svømmer med vinger/bælte på, så bedes forældrene give barnet det på inden undervisningen.

Det er en god ide at forberede sit barn på denne procedure, inden man starter til svømning, ved at tale om det på forhånd bliver det ofte nemmere for børnene at håndtere. Under forældreugerne skal man yderligere overholde svømmehallens regler. Det vil bl.a. sige ingen smartphones, tablets, computere eller kamera i svømmehallen.

Uden for forældreugerne SKAL alle opholde sig uden for svømmehallen og omklædningsrummene. Mange svømmehaller har små forhold og ikke siddepladser til alle der venter. Vi er ikke herre over disse forhold og vores fokus er at skabe den bedst mulige svømmeundervisning. Så vi håber at I vil finder jer tilrette uden for omklædningsrummene, sådan at der også er plads til de næste, der skal til svømning.

Med venlig hilsen
Svømmeudvalget

Alhedens Idrætsforening
Trehusevej 5 - Frederiks
7470 Karup J