Alhedens idrætsforening

- et fællesskab med plads til alle

Håndbold » Hold

Tilmelding

Hold

Ugeoversigt

Trænerliste

Resultater og kampprogram

Håndboldudvalget

Kontaktpersoner

U6

Håndbold for U6 er en blanding af leg og læring for børn i 0.klasse.

Vi skal hygge os, samtidig med at der skal trænes i alle spillets facetter. Håndbold er en af de sværere sport at spille, så vi vil træne selv de meste simple ting. Det er lige fra afleveringer, driblinger og skudtræning, til stafetter og spil på to mål sammen med en masse bevægelse og motoriske øvelser. Der spilles på små mål og en mindre bane, som er på tværs af en normal håndboldbane. I løbet af en sæson vil vi deltage i flere små endags stævner.

U7-8

Håndbold for U8 er en blanding af leg og læring for børn i 1.klasse og 2. klasse.

Vi skal hygge os, samtidig med at der skal trænes i alle spillets facetter. Håndbold er en af de sværere sport at spille, så vi vil træne selv de meste simple ting. Det er lige fra afleveringer, driblinger og skudtræning, til stafetter og spil på to mål sammen med en masse bevægelse og motoriske øvelser. Der spilles på små mål og en mindre bane, som er på tværs af en normal håndboldbane. For 2.års U8 er der mulighed for at spille på de almindelig håndboldmål og på en lidt større bane. I løbet af en sæson vil vi deltage i flere små endags stævner.

U9

Håndbold for U9 er en blanding af leg og læring for børn i 3.klasse

Det skal være sjovt at gå til håndbold og der skal være plads til alle - både den øvede og nybegynderen. I dette alderstrin udvikles børnenes finmotorik og derfor er den tekniske træning en vigtig del på U10 med fokus på korrekt armstilling, kastegribeteknik, stemskridt, finte - og skudteknik mv. Der udover skal den generel forståelse for reglerne og spillet facetter indlæres. Træning indeholder i stort omfang småspil og leg. Der spilles på en mindre bane, men på de almindelig håndboldmål. I løbet af en sæson vil vi deltage i flere små endags stævner.

U11

Håndbold for U9 er en blanding af leg og læring for børn i 4. – 5.klasse

Det skal være sjovt at gå til håndbold og der skal være plads til alle - både den øvede og nybegynderen. I dette alderstrin udvikles børnenes finmotorik og derfor er den tekniske træning en vigtig del på U10 med fokus på korrekt armstilling, kastegribeteknik, stemskridt, finte - og skudteknik mv. Derudover skal den generel forståelse for reglerne og spillet facetter indlæres. Træning indeholder i stort omfang småspil og leg. Der spilles på en mindre bane, men på de almindelig håndboldmål. I løbet af en sæson vil vi deltage i flere små endags stævner.

U13

Håndbold for børn i 6. og 7. klasse, alle er velkommen øvede – og nybegynder.

Der nu fokus på at der spilles med 7 spiller og på den almindelige håndboldbane. Træning bygger videre på kastegribeteknik, finte - og skudteknik mv. og den generel forståelse for reglerne og spillet facetter. Der kan introduceres for enkelte angrebsåbninger. Det sociale er et af de vigtigste elementer i denne aldersklasse. Det skal være sjovt at gå til håndbold. I løbet af en sæson vil vi deltage i flere små endags stævner, men også mulighed for at spille i turnering hele sæsonen.

U15-17

Håndbold for de større børn i 8.klasse – 10.klasse, alle er velkommen øvede – og nybegynder.

Når man bliver U14 spiller begynder man at spille med harpiks som kræver en del træning og teknik. Der arbejdes videre med kastegribeteknik og skudteknik. Der begynder at være mere fart i træning og styrketræning bliver en større del af træning. Træning af systemer begyndes for at udvikle grundforståelse af håndbolden og læring af højere tempo i både forsvar og angreb. Det sociale er et af de vigtigste elementer i denne aldersklasse. Fra U14 spiller man i turnering, men med mulighed for weekend/endags stævner.

Senior

Håndbold for alle kvinder og mænd som lægger stor vægt på at kombinere det sportslig og sociale.

Træning består af samspil, teknik samt fokus på skadeforebyggelse ved både styrke – og konditionstræning. Selvom vi meget gerne vil vinde alle kampe, prioriteres det sociale klubliv også højt, hvor der i løbet af året bliver arrangeret forskellige fester f.eks. opstartsfest, julefrokost og afslutningsfest. Dertil kommer deltagelse i forskellige stævner. Senior spiller turnering hele sæsonen.

Alhedens Idrætsforening
Trehusevej 5 - Frederiks
7470 Karup J