Alhedens idrætsforening

- et fællesskab med plads til alle

Fodbold » Fodboldudvalget

Tilmelding

Ugeoversigt

Fodboldudvalget

Resultater og kampprogram

Kontaktpersoner

Fodboldudvalget

Kom og bliv en del af fodbold-familien i Alhedens IF.

AIF fodbold har hold for både drenge og piger, og i alle aldersgrupper – helt op til senior, oldboys og +50 hold.
Vi lægger vægt på, at de yngste årgange skal have fokus på leg og boldspil. Det skal være sjovt at spille fodbold i AIF. Vi forventer, at forældrene tager ansvar for børnene i foreningen. Kun ved stor grad af frivillighed kan vi få bolden til at rulle i AIF.
Vi træner på træningsbanerne ved Alhedens Idræts- og Kulturcenter. Her har vi både kunstgræsbane, legeplads, grillhytte og gode græsbaner.
Klubbens samlingssted er klubhuset på Trehusevej 5, der danner rammen for flere af vores sociale aktiviteter. Det er også her vi samles og dyrker fællesskabet med medlemmerne i de øvrige afdelinger i AIF.
Frederiks Stadion er et af byens samlingspunkter og her spilles en stor del af klubbens kampe. Der er stor opbakning fra tilskuere og vores trofaste sponsorer.
Indendørs sæsonen spilles i Alhedens Idræts- og Kulturcenter. Hvert år slutter børne- og ungdomsholdene af med den traditionsrige indendørs turnering ”Lagkage Cup”, hvor der dystes på tværs af årgange og hold.
AIF udbyder endvidere også i januar, indendørsturneringen Alhede Cup, hvor hold fra store dele af det midt og vestjyske område deltager.
Vi glæder os til at tage i mod dig – og blive en del af fællesskabet i AIF.

Med venlig hilsen
Anders Bertel, Formand3853463354545376659 n

6084667739525560650 n

3213001829367898368 n

Alhedens Idrætsforening
Trehusevej 5 - Frederiks
7470 Karup J