Alhedens Idrætsforening

Gymnastik » Corona vejledning

- et fællesskab med plads til alle


Foreningen

Fodbold

Håndbold

Badminton

Svømning

Løb

MTB

Spinning

Gymnastik

e-sport

60 +

Arrangement
Tilmelding
Corona vejledning
Hold
Ugeoversigt
Gymnastikudvalget
Kontaktpersoner

Corona vejledning

Sundhedsmyndighedernes retningslinier medfører desværre en noget anderledes sæson for os end normalt.
Vi vil gøre, hvad vi kan af tiltag, men vi er afhængige af, at DU hjælper os og at vi alle bruger vores sunde fornuft! Du bedes derfor sætte dig grundigt ind i følgende retningslinier:

Først og fremmest… MØD IKKE OP HVIS DU ER SYG ELLER HAR SYMPTOMER PÅ CORONA!

Pr. 26/10 medfører forsamlingsforbuddet på 10 personer desværre at motionsgymnastikken aflyses indtil videre. Så snart vi får ny information, vil der blive sendt mail ud til medlemmerne.
Stepholdet bliver delt i 2 efter niveau, så der er max 9 + træner på hvert hold. Information til medlemmerne vil ske via mail og via facebooksiden ´Aif Step´.
Børneholdene fortsætter, men med følgende restriktioner, som også meldes ud via facebooksiden `AIF spring/gymnastik for børn`:

Børneholdene
Børnene skal afleveres og hentes udenfor hallen, tidligst 5 min før deres hold starter! Ved indgangen skal de spritte eller vaske hænder og vi vil guide dem videre til hal 2 og vise dem hvor de kan stille deres tasker.
VIGTIGT: For at undgå krydspassage går Springfrøer og Spring/rytme ind/ud af hallens hovedindgang, Tigerspring går ind/ud ved kulturhuset!
Husk drikkedunk MED vand i samt navn på. I de tilfælde hvor barnet er utryg ved selv at gå ind, er det naturligvis i orden at en forælder går med.

Forældre må desværre ikke overvære gymnastiktræningen. De bedes i stedet gå udenfor eller vente i cafeteriet. Trænerne vil naturligvis hente jer ved behov.
ALLE over 12 år skal bære mundbind i hallen, dog ikke under selve træningen.

Rytmeholdet i gymnastiksalen om tirsdagen: Her er ind- og udgang fra busholdepladsen. Den sidste tirsdag i måneden er det i kulturhuset og ind- og udgang er omme ved kulturhuset. Husk at komme til tiden, ikke før! Der vil være sprit ved indgangene.

Når barnet er tilmeldt gymnastik, har vi automatisk jeres oplysninger i tilfælde af, at vi får behov for at kontakte jer!

Vi vil sørge for at der holdes afstand under gymnastikken og at alle gymnastikredskaber og madrasser rengøres imellem hvert hold!

Step
Indgang ved kulturhuset. Alle møder omklædt. Sprit hænder og tag et stepbrædt med ned på din plads 😃

Motionsholdene
Alle møder omklædte. Indgang til gymnastiksalen er fra skolegården og udgang er igennem omklædningsrummene. Der vil være sprit tilgængeligt ved indgangen og i salen. Overtøj og tasker placeres i redskabsrummet ved ankomst og tages efter gymnastiktimen med i omklædningsrummet.

Gymnastikken vil foregå med afstand mellem deltagerne. Liggeunderlag skal motionisterne selv medbringe. Bad må gerne benyttes, men husk at holde 1 meters afstand i omklædningsrummet!

Med godt humør og sund fornuft hos alle, skal vi nok få nogle sjove og trygge gymnastik/fitness- timer.

De bedste hilsner fra AIF gymnastik

Hovedsponsor
Alhedens Tømrer og Snedker logo
Storsponsor
Dagli Brugsen logo
Sponsorer
CogM maskincenter logo
Coffeezone logo
AutoGården logo
Grønhøj Garn logo
Alhedens Idrætsforening
Trehusevej 5 - Frederiks
7470 Karup J